hardtail Mountainbikes - Youth & Kids

Kleine wielen, grote veranderingen. De kinder- en jeugdfi etsen van de voormalige DAKAR-familie zijn dit modeljaar duidelijk een fl inke stap vooruit gegaan. Aan de buitenkant valt uiteraard als eerste de nieuwe modelnaam MATTS JUNIOR op. Maar daarachter gaat een serie compleet nieuwe fi etsen schuil die voorzien zijn van speciale, op kinderen afgestemde geometrieën. Het doel van onze ontwikkelaars was om de nieuwe MATTS JUNIOR nog beter af te stemmen op zijn jonge piloten.

Al vanaf het instapmodel met 12 inch-wielen profi teren de nieuwe MATTS JUNIOR-bikes van een volledig vernieuwde geometrie: door een kortere afstand tussen stuur en zadel, en een lagere bovenbuis wordt de standhoogte verlaagd.

 

Dat verhoogt de veiligheid en geeft een vertrouwd gevoel - en dat is iets waar zowel kinderen als ouders blij van worden. Alle modellen zijn verder zowel in een Boy- als een Girl-uitvoering verkrijgbaar waarbij de meisjesfi etsen niet alleen een eigen design hebben, maar ook een lagere bovenbuis. Eveneens nieuw: de MATTS JUNIOR 20 en 24 zijn uitgerust met een enkelvoudig kettingblad en daarnaast werd de voorvork op alle 20 en 24 inch-versies omgewisseld voor een verbeterde luchtgeveerde vork met een veergedrag dat is afgestemd op lichtere piloten.

 


Select and compare up to 3 bikes


Résultat final:

5

Trier par

Sort

catégorie


Application


Terrain


Manière de rouler


Configuration


Couleur


Decal Colors


Tire size


Pilote


Poids


Prix


Débattement


Material


Shifter


Gearshift


Brake


Suspension


Fourche


Motor


Retrofittable


Optional Equipment