BIG.TRAIL

TRAIL FUN SIMPLIFIED

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

eSPRESSO CITY

ASSISTED LOW STEP-THROUGH COMFORT

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

eONE-FORTY

DESIGN MEETS ALUMINIUM

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

ВОЗЕЊЕ БЕЗ ПРЕСТАН ОД ПИРИНЕИТЕ ДО МОРЕТО

ВОЗЕЊЕ СО ХОЗЕ ХЕРМИДА (JOSÉ HERMIDA) ПО ПЛАНИНСКИ ПАТИШТА

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

eONE-SIXTY

TRUE LEGACY – REINVENTED

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

eSPRESSO CC

RUGGED URBAN MOBILITY 

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

eBIG.NINE

SPORTY RIDE OR SPEEDY COMMUTER

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

REACTO

AERODYNAMICS REFINED

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

NINETY-SIX

TRAIL AND TRACK AT FULL GAS

DISCOVER MORE

ГЕРМАНСКИ ИНЖEHЕРИНГ И ДИЗАЈН

РАЗВИВАЊЕ НА СЛЕДНАТА ГЕРЕНРАЦИЈА ВЕЛОСИПЕДИ

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ