SCULTURA

ДРУМСКА ТРКА
ЛЕСЕН И СО ТРКАЧКО ПЕДИГРЕ

SCULTURA

ДРУМСКА ТРКА
ЛЕСЕН И СО ТРКАЧКО ПЕДИГРЕ

Нашиот најлесен „брзинец“ (тркачки велосипед) со врвен дизајн, го понесува тимот на Bahrain McLaren до победи на World-Tour натпреварувањата. Достапен во две различни геометрии како и со два различни системи на кочници, или со клешта (rim brake) или со дискови, нашиот класичен брзинец (роуд велосипед) комбинира врвен комфорт, моментално забрзување и победничко педигре во натпревари во искачување. Cycling Plus магазинот го нарече “дел од легендарна опрема за трки”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Showing 1-2 of 2 items.

РАМ SCULTURA DISC LITE

големина на рамот 3XS, XXS, XS, S, S/M, M/L, L, XL

виљушка SCULTURA CF2 диск

заден менувач Shimano Tiagra

кочници Shimano Tiagra

тежина 9,4 кг

РАМ SCULTURA DISC LITE BSA

големина на рамот XXS, XS, S, S/M, M/L, L, XL

виљушка SCULTURA CF2 disc

заден менувач Shimano Sora

кочници Promax DSK-330R

тежина 9,92 кг