ROAD RACE AERO
REACTO

AERODYNAMICS REFINED

Drag is the road cyclist's enemy, stealing speed and energy. Meet the solution; the REACTO. Outstanding aerodynamic performance means it cuts through the air with scalpel-like precision. At the same time, the class-leading comfort gives it the ability to play out its aerodynamic advantage on the cobblestones – or the potholed littered lanes of your favourite training ride. The REACTO is available in CF5 and CF3 carbon fibre levels, both featuring the same World Tour proven handing.

REACTO

ДРУМСКА ТРКА
SCULTURA

ЛЕСЕН И СО ТРКАЧКО ПЕДИГРЕ

Нашиот најлесен „брзинец“ (тркачки велосипед) со врвен дизајн, го понесува тимот на Bahrain McLaren до победи на World-Tour натпреварувањата. Достапен во две различни геометрии како и со два различни системи на кочници, или со клешта (rim brake) или со дискови, нашиот класичен брзинец (роуд велосипед) комбинира врвен комфорт, моментално забрзување и победничко педигре во натпревари во искачување. Cycling Plus магазинот го нарече “дел од легендарна опрема за трки”.

SCULTURA