ГЕРМАНСКО ПРОИЗВОДСТВО И ДИЗАЈН

РАЗВОЈ НА ИДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА ВЕЛОСИПЕДИ

МНОГУ ГОТВАЧИ НЕ ЈА РАСИПУВААТ МАНЏАТА:

Нашиот млад и ентузијастички тим за истражување и развој живее, дише (и не е изненадувачки) вози велосипеди… цел ден. Создавањето, креирањето на велосипед е во најголем дел тимски труд, каде што долг список на поединци ги даваат своите специфични вештини и на крајот се собираат сите заедно. Од идејно планирање, преку првите прототипови за возење, интегрирање на бои и графики во целиот проект, рафинирање на моделите за пред-производство до последното пробивање на велосипедот до продажниот простор на вашиот локален дистрибутер на MERIDA.

ПОДОБРО ДА СЕ СПРЕЧИ ОТКОЛКУ ДА СЕ ЛЕЧИ:

Тестирањето, повторното тестирање и повторно тестирање се клучни за нашата игра. Правиме се што можеме за да им обезбедиме на нашите клиенти најрафиниран и безбеден можен производ. Нашите внатрешни капацитети за тестирање ги туркаат нашите производи над индустриските стандарди и ние работиме со најдобрите лаборатории за надворешни тестирања за да бидеме сигурни дека велосипедите MERIDA ќе издржат дури и на најтешката патека, најстрмото искачување, најтешкиот товар или секојдневната исцрпувачка работа.

ВО ТИМОТ НЕ ПОСТОИ „ЈАС“:

Велосипедите MERIDA сè уште се „рачно изработени“ и тој процес започнува со многу поединци кои го сочинуваат нашиот високо квалификуван тим за истражување и развој. Од маратонец до ентузијаст за пакување велосипеди, од специјалист за патеки до љубител на Ендуро и од полупрофесионален тркач на патишта до вистински натпреварувач, нашиот тим не носи само искуство и знаење во соодветните области за работа наутро, туку и неспорна љубов кон сè во врска со велосипедот, и незапирливата желба да се направат сè подобри велосипеди. Нашиот тим го придружува раѓањето на нов велосипед од идејниот почеток, сè до фазите на развој и до процесот на производство. Но, развојот не застанува тука, бидејќи малите подобрувања и надградби постојано се разгледуваат и интегрираат кога е можно.