eONE-SIXTY

ПЕРФОРМАНСИ
TRUE LEGACY - REINVENTED

eONE-SIXTY

ПЕРФОРМАНСИ
TRUE LEGACY - REINVENTED

Излезен во 2020 година, нашиот модел eONE-SIXTY успеа беспрекорно да ги следи стапките на својот “оригинал” eONE-SIXTY што беше најнаградуваниот и најтестираниот велосипед во историјата на МЕРИДА. Многу оченуваниот велосипед успеа да освои голем број на одлични  резултати на тестови и победи, како и да додаде неколку награди од индустријата на својот попис. За 2021 година, нашиот e-Enduro велосипед ќе биде опремен со најновиот EP8 мотор од Шимано како и со најновата 630 Wh внатрешна батерија со зголемен опсег. Со подобрени резултати на перформансите, перфектно калибрирана MTB геометрија, во комбинација со цврст и лесен рам каде што без никаков проблем успешно е интергирана батеријата во долниот дел на шипката и 29/650B пар тркала, eONE-SIXTY е спремен за секоја препрека што може да му се најде на патот.

Не се пронајдени резултати. Ве молиме притиснете го копчето Ресетирај