ПЕРФОРМАНСИ
eONE-FORTY

САМО ДАУНХИЛ-ЗАБАВА Е ТОЛКУ ВЧЕРАШНО

Ако барате врвени перформанси за спуштање од планина без да жртвувате ништо од особеностите прилагодени за секојдневно возење, тогаш нашиот eONE-FORTY со Шимано STePS EP8 мотор со интергирана батерија и целосна суспензија е перфектниот велосипед за вас. Модерна геометрија на планински точак, инспирирана од својот постар брат eONE-SIXTY серијата, но со уште пониско лежиште до земјата, поостар агол на седиштето и малку поостар агол на главата на рамот, комбиниран со баласирана стоечка положба на велосипедот и ниска средна осовина му даваат на овој велосипед максимална агилност и фантастични способности за искачување. Точно тоа што ви треба во секојдневен e-MTB велосипед со целосна суспензија.

eONE-FORTY