12. 6. 2023

Singletrackworld vraví, že BIG.TRAIL 400 “perfektne zvládol základné vlastnosti”

Singletrackworld
BIG.TRAIL 400 2022

Časopis so sídlom v Spojenom kráľovstve, Singletrackworld, dal modelu BIG.TRAIL 400 veľmi pozitívnu recenziu, v ktorej píšu: "Nie len to, že Merida Big Trail 400 perfektne zvládla základné vlastnosti, má dokonca niekoľko vlastností, ktoré na bicykloch v tejto cenovej úrovni proste nečakáte".

Ako jeden z najlepších pomerov ceny a výkonu v rade BIG.TRAIL je model 400, ktorý ponúka mnohé funkcie drahších bicyklov za veľmi atraktívnu cenu. Niektoré z vlastností, ktoré boli v recenzii vyzdvihnuté, sú naša vlastná teleskopická sedlovka a vynikajúci priestor pre plášte na hliníkovom ráme.

Testovací jazdec tiež poznamenal, že "podľa mňa vyrába Merida niektoré z najzaujímavejších a najlepšie vyladených horských bicyklov (vrátane elektrobicyklov) v súčasnosti" a potom dodal, že BIG.TRAIL je "šialene zábavný malý bicykel".

Keďže BIG.TRAIL je jedným z prvých modelov s našim novým progresívnym prístupom ku geometrii, sme tiež radi, že pochvalu získalo aj ovládanie bicykla, pričom testovací jazdec povedal: "Uhol hlavovej trubky vo mne vzbudzoval dôveru. Tak isto aj nízko položeny stred bicykla" a že "bicykel ako celok je skvelou platformou pre ďalšie vylepšenia komponentov".

Kompletnú recenziu modelu BIG.TRAIL 400 na Singletrackworld nájdete na tomto odkaze.

Kompletnú ponuku modelov BIG.TRAIL nájdete tu.

Kompletné špecifikácie modelu BIG.TRAIL 400 nájdete tu.