11. 11. 2019

eONE-FORTY očaruje tím eMTB-NEWS

eONE-FORTY 9000

Testovací tím nemeckého servra eMTB-NEWS sú ozajstnými expertami na MTB elektrobicykle. A preto je o to viac potešiteľné, že eONE-FORTY ich kompletne presvedčilo. Okrem "nádherných tvarov" a "pútavého dizajnu a chytrým detailom nového karbónového rámu" boli recenzenti ohromení aj perfektným balansom, harmonickým odpružením a dobre nastavenou geometriou. "Zvuky v pozadí" modelu eONE-FORTY boli takisto pozitívne hodnotené. "Žiadne klepanie alebo hrkotanie. Naozaj úplne nič!"

Testovací tím bol takisto veľmi potešený obratným a živým charakterom bicykla, ktorý bol "na trailoch extrémne zábavný". Okrem toho recenzentov presvedčili aj vlastnosti v stúpaniach. eONE-FORTY "ľahko zvládne každé stúpanie". A ako "veľmi chytrý detail", každý bicykel je štandardne vybavený mini náradím upevneným pod sedlom.

Hodnotenie:
"MERIDA eONE-FORTY je proste perfektná. S odpružením 140/133 mm môžete prejsť každý trail smerom hore aj dole. Vďaka nízkej hmotnosti, skvelej geometrii a dobre vyváženému celkovému balíku, je tento MTB elektrobicykel na trailoch veľmi obratný a živý. So zmiešanou veľkosťou kolies sa oficiálne stávate banditom v zákrutách. Cyklisti, ktorí doteraz nemali radi utiahnuté zákruty, ich s eONE-FORTY budú zbožňovať. Palec hore pre tento živý trailový elektrobicykel!"

Čo sa im na bicykli najviac páčilo:
- Veľmi obratný, vďaka zmiešaným kolesám (29"/27,5")
- Tuhé a odolné kolesá DT Swiss
- Dobre vyvážená a nízka hmotnosť
- Vysokokvalitné prevedenie a pútavý dizajn

Kompletnú recenziu (v Nemčine) nájdete na tomto odkaze.

Pre viac informácií o eONE-FORTY 9000 kliknite na odkaz pod článkom s nápisom VIAC O BICYKLI.

Pre prehľad kompletnej ponuky modelov eONE-FORTY kliknite sem.
Foto: emtb NEWS Moritz Zimmermann