4. 2. 2020

eBIG.TOUR získal v teste ElektroRad ocenenie 'Kauftipp'

eBIG.TOUR 500 EQ

Náš model eBIG.TOUR sa v nedávnom vydaní nemeckého magazínu ElektroRad (číslo 01/2020) zúčastnil testu elektrobicyklov kategórie "SUV-bike", kde očaril porotu a odniesol si hodnotenie "sehr gut" (veľmi dobré) ako aj cenu "Kauftipp" (tip na kúpu).

Napriek svojmu nenápadnému vzhľadu, sa modelu eBIG.TOUR podarilo "zažiariť" a recenzentov naozaj "očaril". Navonok "veľmi komfortný trekkingový bicykel", ale vnútri hnaný "génmi športového horského bicykla". Pevné blatníky, odolný zadný nosič a pôsobivý systém osvetlenia zvyšujú schopnosti bicykla na denné dochádzanie do práce. Motoru Shimano E7000 sa darí "perfektne preklenúť rozdiel medzi horskými a trekingovými požiadavkami na bicykel". Celkový balík umožňuje MERIDE "zvládnuť náročnejšie trasy v teréne bez väčších problémov". So svojim "nízkym ťažiskom" a "hravým ovládaním" je eBIG.TOUR perfektne vybavený na použitie do mestskej džungle.

Zhodnotenie:
"MERIDA ponúka v podobe nového eBIG.TOUR 500 EQ dobre vyzerajúci a schopný všestranný bicykel. Má hravé ovládanie a rozsah využitia je obrovský."

Silné stránky:
+ dobre vyvážený
+ všestranná využiteľnosť
+ dobre zvolené komponenty
+ skvelá cena

Pre viac detialov o eBIG.TOUR vrátane vlastností, dizajnového riešenia a účelu využitia, kliknite sem.

Ak sa chcete dozvedieť viac o špecifikáciách a geometrii testovaného eBIG.TOUR 500 EQ, kliknite na nižšie uvedený odkaz.

Pre zobrazenie ponuky modelov eBIG.Tour, kliknite sem.