Bikefinder

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Showing 1-21 of 21 items.

РАМ ONE-FORTY LITE

големина на рамот M, L

виљушка Suntour Aion35 EVO LOR

shock Suntour Unair TR LOR8

заден менувач Shimano Deore M5100 Shadow+

кочници Tektro M275

тежина 14,78 кг

РАМ BIG.NINE CF3

големина на рамот S, M, L, XL, XXL

виљушка Rock Shox Reba RL

заден менувач Shimano XT M8100 Shadow+

кочници Shimano M6100

тежина 11,05 кг

РАМ BIG.NINE CF3

големина на рамот S, M, L, XL, XXL

виљушка Manitou Markhor Comp

заден менувач Shimano XT M8100 Shadow+

кочници Tektro M275

тежина 11,78 кг

РАМ BIG.NINE TFS III

големина на рамот S, M, L, XL, XXL

виљушка Manitou Markhor Comp

заден менувач Shimano XT M8100 Shadow+

кочници Shimano XT

тежина 12,02 кг

РАМ BIG.NINE TFS III

големина на рамот S, M, L, XL, XXL

виљушка Manitou Markhor Comp

заден менувач Shimano XT M8120 Shadow+

кочници Shimano M6100

тежина 12,47 кг

РАМ BIG.NINE TFS III

големина на рамот S, M, L, XL, XXL

виљушка Manitou Markhor Comp

заден менувач Shimano XT M8100 Shadow+

кочници Shimano M4100

тежина 12,25 кг

РАМ BIG.NINE TFS III

големина на рамот S, M, L, XL, XXL

виљушка Manitou Markhor Comp

заден менувач Shimano Deore M5100 Shadow+

кочници Shimano M4100

тежина 12,42 кг

РАМ BIG.NINE TFS III

големина на рамот S, M, L, XL, XXL

виљушка Suntour XCR32 LOR

заден менувач Shimano Deore M5120 Shadow+

кочници Tektro M275

тежина 12,95 кг

РАМ BIG.NINE TFS III

големина на рамот S, M, L, XL, XXL

виљушка Suntour XCR32 LOR

заден менувач Shimano Alivio Shadow

кочници Tektro M275

тежина 13,4 кг

РАМ BIG.NINE TFS III

големина на рамот S, M, L, XL, XXL

виљушка Rock Shox Judy TK

заден менувач Shimano RD-M370

кочници Shimano ST-EF505

тежина 13,99 кг

РАМ BIG.NINE TFS III

големина на рамот S, M, L, XL, XXL

виљушка Rock Shox Judy TK

заден менувач Shimano RD-M370

кочници Shimano ST-EF505

тежина 13,93 кг

РАМ BIG.NINE TFS III

големина на рамот S, M, L, XL, XXL

виљушка Suntour XCT30 HLO

заден менувач Shimano RD-M360

кочници Shimano ST-EF505

тежина 14,48 кг

РАМ BIG.SEVEN TFS III

големина на рамот XS, S, M, L

виљушка Suntour XCT30 HLO

заден менувач Shimano RD-M360

кочници Shimano ST-EF505

тежина 14,5 кг

РАМ BIG.NINE SPEED

големина на рамот S, M, L, XL, XXL

виљушка Suntour XCT30

заден менувач Shimano RD-M310

кочници Shimano ST-EF505

тежина 14,61 кг

РАМ BIG.SEVEN SPEED

големина на рамот XS, S, M, L

виљушка Suntour XCT30

заден менувач Shimano RD-M310

кочници Shimano ST-EF505

тежина 14,4 кг

РАМ REACTO CF3 IV

големина на рамот XXS, XS, S, M, L, XL

виљушка REACTO CF5 IV DISC

заден менувач Shimano Ultegra

кочници Shimano Ultegra

тежина 8,46 кг

РАМ SCULTURA DISC LITE

големина на рамот 3XS, XXS, XS, S, S/M, M/L, L, XL

виљушка SCULTURA CF2 диск

заден менувач Shimano Tiagra

кочници Shimano Tiagra

тежина 9,4 кг

РАМ SCULTURA DISC LITE BSA

големина на рамот XXS, XS, S, S/M, M/L, L, XL

виљушка SCULTURA CF2 disc

заден менувач Shimano Sora

кочници Promax DSK-330R

тежина 9,92 кг

РАМ SPEEDER LITE II

големина на рамот XXS, XS, S, S/M, M/L, L, XL

виљушка MERIDA SPEEDER CF2

заден менувач Shimano Sora

кочници Tektro M275

тежина 10,46 кг

РАМ CROSSWAY SPEED

големина на рамот XS, S, S/M, M/L, L, XL, XXL

виљушка Suntour NEX HLO

заден менувач Shimano RD-M370

кочници Shimano ST-EF505

тежина 14 кг

РАМ eONE-FORTY CFA

големина на рамот S, M, L, XL, XXL

виљушка Suntour RAIDON34 LOR

shock SUNTOUR RS EDGE TR LOR8

заден менувач Shimano Deore Shadow+

кочници Shimano MT-420 / Shimano MT-400

батерија Shimano E8035

погонска единица Shimano E7000

тежина 22,43 кг