ДРУМСКИ ВЕЛОСИПЕДИ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Showing 1-3 of 3 items.

РАМ REACTO CF3 IV

големина на рамот XXS, XS, S, M, L, XL

виљушка REACTO CF5 IV DISC

заден менувач Shimano Ultegra

кочници Shimano Ultegra

тежина 8,46 кг

РАМ SCULTURA DISC LITE

големина на рамот 3XS, XXS, XS, S, S/M, M/L, L, XL

виљушка SCULTURA CF2 диск

заден менувач Shimano Tiagra

кочници Shimano Tiagra

тежина 9,4 кг

РАМ SCULTURA DISC LITE BSA

големина на рамот XXS, XS, S, S/M, M/L, L, XL

виљушка SCULTURA CF2 disc

заден менувач Shimano Sora

кочници Promax DSK-330R

тежина 9,92 кг