Bikefinder

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Showing 1-1 of 1 item.

РАМ eONE-FORTY CFA

големина на рамот S, M, L, XL, XXL

виљушка Suntour RAIDON34 LOR

shock SUNTOUR RS EDGE TR LOR8

заден менувач Shimano Deore Shadow+

кочници Shimano MT-420 / Shimano MT-400

батерија Shimano E8035

погонска единица Shimano E7000

тежина 22,43 кг